Şifalı sularıyla meşhur Ekinözü'nde 2013 yYılı  sezonuna Hızlı Bir Şekilde Hazırlanıyor . Ekinözü Belediye Başkanı Erol Üstü, gelecek turistler için tüm hazırlıklarını yaptıklarını belirterek, “İçmelerimizin 2013 Yılı Sezonu Dolu Dolu Bir Şekilde Geçecek ” dedi. 

Ekinözü ilçesinde bulunan ve birçok hastalığa iyi geldiği belirtilen Ekinözü İçmeleri'nde, 2013 Yılı sezonu Haziran Ayı Başında Tam Olarak Başlıyacak . Halk arasında ”˜Doğal Hastane' olarak adlandırılan ve doğadan gelen suların içilmesi veya banyo yapılmasıyla 12 hastalığa iyi geldiği belirten Başkan Üstü  içmeler, Bahrın Gelmesi ile havaların ısınmasıyla beraber vatandaşların akınına uğramaya Şimdiden başladı.

Ekinözü Belediye Başkanı Erol Üstün, gelecek yerli turistler için tüm hazırlıkları yaptıklarını ve vatandaşları Ekinözü İçmeleri'ne beklediklerini belirtti.Öte Yandan İse İçmelerin Ramazan Ayına Denk Gelmesinden Dolayıda Glecek Olan turistler Tüm Sektörlerde Yüzde Eli İndirim Yapılacağı Müjdesini Veren Üstü 2013 Yılında  Yukarı Aşağı  orta İçmelerde Çok Güzel Park Yapılacağını İfade etti.