Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, partililerden "Bu Türkiye’de gördüğünüz her şeyi biz yaptık" diyerek dolaşmasını istedi.

Bakan Zeybekci, Denizli EGS Kongre merkezinde milletvekili aday tanıtım toplantısında katıldı. Toplantıya Denizli’de AK Parti’den 1. sıra olan Zeybekci, adaylar Mehmet Yüksel, Bilal Uçar, Nurcan Dalbudak, Osman Yüceliş, Emin Okkaya, Peral Uluköy ve partililer katıldı.

'BU SEÇİMLERDE YENİ BİR ÇAĞ AÇILACAK'

İl Başkanı Şahin Tin’in konuşmasının ardından kürsüye çıkan Zeybekci, 2015 seçimlerini "bütün seçimlerin anası" olarak değerlendirdi. Zeybekci, "Bu seçimlerde bu milletin artık bütün talihi son bir defa daha oylanacaktır. Bu seçimlerde bu millet iktidar değiştirmeyecek, bu seçimlerde iktidar ve partisi değişmeyecek ama bu seçimlerde artık yeni bir çağ açılacak. Yeni bir tarih açılacak, yeni bir çağ ile yeniden yolculuğa çıkacak bu millet." dedi.

Seçimlerde kendilerini muhalefet partilerinin rahat bırakmayacağını öne süren Zeybekci, "Bizi rahat bırakmayacaklar çünkü elif gibi duracağız, dimdik, yusyuvarlak. Bu dünyada dimdik, dünya ne tarafa dönerse dönsün AK Partililer olarak biz dimdik duracağız. Hele hele Denizliler olarak horoz gibi dimdik duracağız Denizli’de. Bu seçimlerin neden önemli olduğunu biraz önce anlattım size bakın, hepsi beraber nasıl bir araya geliyorlar, hepsi beraber nasıl kol kola giriveriyorlar. Bir araya gelmeleri mümkün değil aslında, biri başka diyor biri başka bir şey diyordu ama şimdi bir anda böyle etle tırnak gibi oldular. Neden çünkü milletin evlatları var karşılarında ya onun için. Allah’ın izni ile biz de kol kola olacağız, biz de dimdik duracağız çünkü biz haklıyız." diye konuştu.

‘TÜRKİYE’DE GÖRDÜĞÜNÜZ HER ŞEYİ BİZ YAPTIK’

Şimdiye kadar partililerin başını öne eğdirmediklerini yüzlerini kara çıkarmadıklarını iddia eden Zeybekci, partililerin alımlı çalımlı "her şeyi biz yaptık" diyerek dolaşmalarını öğütledi. Zeybekci şunları kaydetti: "Bu hizmetkâr kardeşleriniz başınızı hiç öne eğdi mi? Yüzünüzü kara çıkardık mı? Sizi hiç mahcup ettik mi? Öyleyse bu şehirde Türkiye’nin tamamında olduğu gibi, bu şehirde şöyle gerine gerine, alnı ak başı dik, gururla, onurla dolaşacak bir tek parti vardır. Hangi partidir? (partililerin ‘AK Parti’ demesi üzerine) Sizlersiniz. Siz bu şehirde dolaşırsınız. Alnı ak, başı dik, gururla şöyle alımla çalımla bu şehirde, bu Türkiye’de gördüğünüz her şeyi biz yaptık diyerek öyle dolaşırsınız."