Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana milletvekili adayı Zülfikar İnönü Tümer, Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Adana’da da ekonomik sıkıntılar yaşandığını belirtti.

Çalışmaları kapsamında Yakapınar (Misis) ve Sarıçam’daki kahvehanelerde vatandaşlarla görüşen Tümer, CHP’nin yoksulluğun sona ermesi için üreten ekonomi modelini hayata geçireceğini söyledi. Çiftçinin girdi maliyetlerinin asgari düzeye indirgeneceğini ve mazotun çiftçiye 1.5 liraya verileceğini aktaran Tümer, asgari ücretin de bin 500 lira olacağını ifade etti.

Milletvekilliği makamını halkın yararına kullanmaktan başka hiçbir düşünceye sahip olamayacağını kaydeden Zülfikar İnönü Tümer, "Çalışmalarımız esnasında yüzümüze bakan vatandaşların gözlerinin içi gülsün istiyoruz. Seçim programımızın tüm kesimleri kapsadığı artık kabul gördü. Kişisel bir beklentimiz olmadan ülkemizin çağdaş yarınları için mücadele edeceğimiz anlaşıldı. Milletimiz yoksulluk çekmesin, geçim derdine maruz kalmasın. İnsanlarımız huzurlu olsun. CHP iktidarında sosyal devlet ilkesinin en güzel örneğini sunacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın." diye konuştu.