Muş Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından 30 Ocak'ta organize edilen 'Ekonominin Yıldızları Ödül Töreni' hazırlıkları devam ediyor. Törene, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da katılacağı belirtildi.

Muş TSO Başkanı Fatih Cengiz, açıklamasında, organize ettikleri 'Ekonominin Yıldızları Ödül Töreni' hazırlıklarının devam ettiğini ifade etti. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve 16 kişilik heyeti ile bölgedeki ticaret ve sanayi odası başkanlıklarından ise yaklaşık 100 kişinin katılacağını ifade eden Fatih Cengiz, şunları söyledi:

“Muş’ta yapacağımız program için bölge oda başkanları ve yerel yöneticileri davet eden Muş TSO, özellikle oda başkanlarının yoğun ilgisi ile karşılandı. Bu yıl ilk defa düzenlenecek olan 'Ekonominin Yıldızları Ödül Töreni' programı hazırlıklarımız bütün hızıyla devam ediyor. Siyasetçileri, yerel yöneticileri, STK temsilcilerini, üyelerimizi ve bölgedeki oda başkanlarını programa davet ediyoruz. Özellikle oda başkanları programa yönetim kurulu üyeleri ile katılacaklarını bildirdiler. TOBB Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılacağı programa geleceklerini belirttiler. Oda başkanları ve yönetim kurulu üyelerinden katılımın üst düzey olacağını bekliyoruz.”

Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz, ilde ilk defa böyle bir programın organize edildiğini ve amaçlarının ticaret erbabını onurlandırmak, teşvik etmek ve cesaretlendirmek olduğunu söyledi. 30 Ocak Cuma günü Öğretmenevi'nde düzenlenecek olan programa iş adamlarını, esnafları davet eden Cengiz, Muş’a ve Muşlu iş adamlarına yakışan bir organizasyon olması için mücadele ettiklerini ifade etti.