ETSO toplantı salonunda bir kez daha sandık başına giderek meclis ve yönetim kurulu başkanı ile meclis divanı, yönetim ve disiplin kurulu üyeleri belirlendi.

Kapalı oy ve açık tasnif usulüyle yapılan seçimlerde yönetim kurulu başkanlığına Mustafa Paksoy, yönetim kurulu asil üyeliğine ise Kubilay Kutoğlu, Şükrü Öztürk, Ali Topal ve Mustafa Canpolat seçildi.

Cazip Yektauşakları, Nuh Doğuç, İsmail Çiçek ve Ali Duymaz ise yönetim kurulu yedek üyeliğine seçildi. ETSO Meclis Başkanlığı görevine Mehmet Erdoğan, yardımcılığına Yüksek Çiçek, Durdu Koyun ve katip üyeliğe ise Nuh Doğuç seçildi.

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Paksoy, seçimlerin ardından yaptığı konuşmada, seçim sürecinin yapılan seçimlerle birlikte tamamlandığını belirterek, "Bundan sonra göreve yeniden seçilen arkadaşlarımızla birlikte esnafımıza ve sanayicimize en iyi şekilde hizmet edebilmek için çalışacağız" dedi.

Paksoy, yeni yönetimin önceliğinin Organize Sanayi Bölgesi'ni (OSB) yatırımcı için hazır hale getirmek olduğunu ifade etti.