Hatay'ın İskenderun ilçesinde faaliyet gösteren Gülen Koleji’nin 5 öğrencisi Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında tüm soruları doğru yaparak önemli bir başarıya imza attı.

120 sorunun tamamına doğru cevap veren öğrencilerden Bilal Basut, Şevval Sönmez, Ali Emre Saraçoğlu, Berk Çiçek ve Ayşenur Abay için ödül töreni düzenlendi. Öğrencilere okul yönetimi tarafından birer cumhuriyet altını takıldı. Ayrıca sınavda sadece bir yanlış yapan Emre Özkaner, Enes Fer ve Bilge Öz de çeyrek altın ile ödüllendirildi. Öğrenciler ödüllerini; Okul Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Şimşek, Okul Aile Birliği Başkanı Hande Memo, Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Fatoş Türkoğlu, Okul Müdürü Şaban Erdem, 8. Sınıf Eğitim Koordinatörü Yusuf Kaynarpınar ve 8. Sınıf Rehber Öğretmeni Abdurrahim Ateş’ten aldı.

Törende konuşan Okul Müdürü Şaban Erdem, başarılarından dolayı öğrencilerini kutladı. Öğretmen ve öğrencilerin ciddi gayretleriyle gelen başarıda velilerin payının da büyük olduğunu aktaran Erdem, “Bilindiği gibi 2 günde, 6 ayrı dersten 20’şer soru karşısında çocukların bilgilerini ve sınav becerilerini sergiledikleri bir sınav. Okul olarak tüm etkinlik ve faaliyetleriyle çocuklarımızı geleceğe hazırlarken bir yandan da sınav için donanımlı yapma gayretinde idik. Hem genel ortalamalar yönüyle hem de alınan dereceler yönüyle sonuçların bizi mutlu ettiğini ifade edebilirim. 2. sınavın daha belirleyeceği olacağı kanaatindeyiz.” dedi.