Adana Sanayi Odası (ADASO), Adana Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi ve KOSGEB işbirliğiyle düzenlenen eğitimi başarıyla tamamlayan engelli 17 girişimciye sertifikaları törenle verildi.

ADASO Salonu’nda düzenlenen sertifika töreninde konuşan Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, girişimci belgelerinin geçmiş dönemdekilere göre çok daha kıymetli ve güzel olduğunu vurguladı. Kıvanç, “Girişimcilerimiz hayat mücadelesinin ne denli kutsal ve önemli olduğunu şimdiden kanıtlamışlar ve başarmışlardır. Umarım bu süreçte öğrendiklerini uygulama imkanı bulabilecek ve kendi akranlarına önemli birer örnek olacaklardır. Hayallerinizin peşinde koştuğunuz, örnek olduğunuz için teşekkür ediyor ve kutluyorum.” dedi.

Zeki Kıvanç, kentin girişimci potansiyelinin değerlendirilmesine yönelik çalışmaların sürdürüleceğini belirterek, Adana Sanayi Odası olarak kapılarının her zaman açık ve desteğe hazır olduklarını kaydetti. Kıvanç, girişimcilere, “Gözlerindeki ışıltıyı görünce mutlu oluyoruz. Yapacağınız işleri daha büyük düşünün. Rekabeti ve işinize farklılık katarak büyümeyi hedefleyin. Sizleri çok yakından izleyeceğiz, başarılarınızla gurur duyacağız Geleceğin büyük sanayicileri ve işletme sahipleri olmanızı bekliyoruz.” diye seslendi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ahmet Özen de yaptığı konuşmada, girişimcilik kursuna katkısı ve emeği geçen kurum ve kişilere teşekkür etti. Adana’da işaret dili eğitiminin önemli bir eksiklik olduğuna dikkati çeken Özen, bu alanda kurs açılmasının son derece yararlı olacağını vurguladı.
Konuşmaların ardından kursu başarıyla bitiren engelli girişimcilere sertifikaları verildi.