Mado Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Kanbur, Koronavirüs nedeniyle sokağa çıkma yasağının olduğu tüm günlerdeki gibi Ramazan Bayramında da açık olduklarını belirterek, hedeflerinin para kazanma değil, doğup büyüdükleri topraklara hizmet olduğunu söyledi.

BİZ ŞEHRİMİZİ VE ÜLKEMİZİ ÇOK SEVİYORUZ

Ramazan Bayramında verdikleri hizmetlerle ilgili bir açıklama yapan Kanbur, pastanelerinin kapıdan satış ve paket servis bölümünün hizmette olduğunu belirtti. ‘Sen gidemiyorsan hediyen gitsin’ şeklinde bir kampanya başlatarak yüzyıllardır devam eden hediyeleşme geleneğinin devam etmesi için hemşerilerine büyük bir kolaylık sağladıklarına da değinen Mado Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Kanbur; “Bu süreçte özellikle iş yerlerimizi halkımızı hizmetine açık tutuyoruz ama kesinlikle içeriye servis yok. Zaten sokağa çıkma yasağı olduğu için de vatandaşlarımızın birçoğu gelemiyor ama bu kez de telefon ve internet aracılığıyla halkımızın siparişlerini ayaklarına götürüyoruz. Biz Kahramanmaraş’ı ve Türkiye’yi çok seviyoruz. Sırf evinden telefonla sipariş veren kardeşlerimize yönelik hizmetlerimiz devam ediyor. Bir dilim de bir kilogram da tatlı satsam, dükkanımız her zaman halkımızın hizmetinde. Allah var, keşke böyle olmasaydı diye kendi kendime düşünüyorum. Çünkü bu süreç kolay bir süreç değil. Çocuklarımızı dahi evlerine giderek ziyaret edemiyoruz. Torunum var, ne olur ne olmaz diye onun yanına yaklaşamıyorum. Allah bir daha böyle şeyler göstermesin.” Dedi

DAHA GÜZEL GÜNLER BİZİ BEKLİYOR

Türkiye’nin önünün açılacağına inandığını ve güzel günlerin tüm ülkeyi beklediğinin de altını çizen Mado Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Kanbur konuşmasını şöyle sürdürdü; “İnşallah önümüz açılacak, daha güzel günler bizi bekliyor. Tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kahramanmaraş halkımızın ve tüm Türkiye’nin Ramazan Bayramı’nı bir kez daha kutluyorum. İnşallah diğer bayramlarımızı bu bayram olduğu gibi kutlamayız. Daha neşeli, daha şen şakrak, torunların bizi, bizim babalarımızı ziyaret ettiğimiz bayramlar geçirmemizi diliyorum.

KAR ETMESEN BİLE HİZMETİNİ YAPMALISIN, BU ŞEHİR HER ŞEYE LAYIK

İnsanların hayatında doğal olarak inişli çıkışlı günler olacak, bazen tatlı veya dondurma satamayacaksın, bazen kar edemeyeceksin ama hizmetini yerine getireceksin. Geçmiş günlere göre bu bayramda talep az oldu, ama bayramdan önce insanlarımız sokağa çıkma yasağı olacağı için hazırlıklarını yapmış, alacağını almıştı. Dediğim gibi eski bayramlar kadar alışveriş potansiyeli yok, çünkü vatandaşlarımız evlerinden çıkamıyorlar. Zaten bir çikolata alıp büyüklerimizin elini öpmeye gidemiyoruz. Bu da satışları düşürdü ama olsun, Allah’tan gelen bir durum, kabul ediyoruz. İnşallah gelecekte daha güzel bayramlar geçirmeyi temenni ediyorum. Toplumuza, Türkiye’mize, daha güzel, ekonomimizin şaha kalktığı bayramlar diliyorum.”