Tarım Kredi Samsun Bölge Müdürü Cüneyt Erdoğan, Bafralı üreticilerle bir araya geldi.

Erdoğan üreticilere yönelik yaptığı konuşmada, "Biz Tarım Kredi Kooperatifleri Samsun Bölge Birliği olarak çiftçilerimizin yanında, sahada olmaya her zamankinden fazla gayret ediyoruz. Tarım Kredi Kooperatifleri çiftçileri ile bir bütündür. Sizlere en yakın kapı Tarım Kredi Kooperatifleridir. Her şeyden önce yıllara tekabül eden belki babalarınızın, belki dedelerinizin belki de onlarında dedelerinin dedesine kadar derinlere inen tarihi bir gönül bağımız var. Biz istiyoruz ki, bu menfaat ve gönül birliğimize sahip çıkmanızı istiyoruz. Çünkü bu kurum sizlerin sizler için var. Kooperatifinize siz sahip çıktığınız sürece daha güçlü olarak sizlere hizmet verecektir." dedi.

Tarım Kredi Samsun Bölge Müdürü Cüneyt Erdoğan, faaliyet alanındaki Samsun, Amasya, Ordu ve Sinop illerine bağlı birçok İlçe, belde ve köylerde bulunan 66 Şube ve 8 hizmet bürosuyla ortaklarına ve yöre çiftçilerine hizmet verdiklerini, bu toplantılarla Çiftçilerin Tarım Kredinin avantajlarının yanı sıra konusunda uzman ekiplerle tarımsal üretimde ve tüketimde doğru bilinen yanlışların düzetilmesi adına eğitimlerin verildiğini de sözlerine ekledi. Toplantıya katılan çiftçiler, Tarım krediden depolama ve çeltik kurutma hizmeti almak istediklerini belirtmeleri üzerine Tarım Kredi Samsun Bölge Müdürü Cüneyt Erdoğan, Bölge çiftçisine bu konuda da hizmet verebilmek için Bafra da birkaç yere baktıklarını, kısa sürede sonuca ulaşacaklarını söyledi.

Tarım Kredinin satışa sunduğu bazı ürünlerin fiyatları ve banka teminatı konusunun da konuşulduğu toplantıda söz alan Tarım Kredi Taşova yem müdürü Cengiz Ceylan, "Tarım Kredi yem olarak Türkiye’nin yüzde 15’ine hitap etmektedir. Taşova Yem fabrikamız önce kaliteye inanmış, daha sonra pazarlama ağını genişleterek kooperatiflerimiz kanalıyla gerekse özel sektöre yapılan satışlarıyla geniş kitlelere ulaşmayı başarmıştır. Kalite ve güvenirliğimizi yaptığımız ciddi yatırımlarla pazardaki yerimizi kalıcı hale getirmeyi sürdürüyoruz." diye konuştu.

1032 sayılı Bafra Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Mehmet Sulak, bilgilendirme toplantılarının aralıksız sürdürüleceğini belirterek. Toplantıya katılan üreticilere de teşekkür etti.