Frankfurt'ta faaliyet gösteren European School of Economics, Türkiye kökenli işletmecilere ve öğrenciler için bir sertifika programı düzenliyor. 25 Ekim 2015 tarihinde başlayacak ve 12 hafta sürecek olan eğitim programında, akademisyenler ve iş dünyasından uzman isimler, katılımcılarla bir araya gelecek.

Her pazar günü saat 14.00-16.00 arasında yapılacak derslere katılanlara 'İşletme Yönetimi Sertifikası' verilecek. European School of Economics Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İsmail Özkan, Türk kökenli işletmecilerin eğitimlerine yeterli zaman ayırma imkânı bulamadıklarını ifade ederek, "Bunda Almanca sıkıntısının da etkisi büyük. Biz de Frankfurt'ta Türkçe bir eğitim programı düzenleyerek, bu eksikliği gidermek istedik." dedi.

ALANINDA UZMAN İSİMLER KONUŞMACI OLARAK KATILACAK

Prof. Dr. Yaşar Bilgin, Prof. Dr. Otto Filtzenger, Prof. Dr. Thomas Otter, Mavi Jeans Avrupa Genel Müdürü Dr. Emin Cezairli, Denizbank Genel Müdürü Ahmet Mesut Ersoy, Digiturk Avrupa Genel Müdürü Metin Akdoğan, AOK Hessen Pazarlama Müdürü Necati Suözer, İşbank Genel Müdürü Nevzat Burak Seyrek ve SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın gibi isimlerin de aralarında bulunduğu uzmanların konuşmacı olacağı sertifika programı ile ilgili ayrıntılı bilgileri 01779365582 numaralı telefondan ve www.ese-zertifikat.de internet sitesinden öğrenmek mümkün.