400 milyon liralık yatırım ile 2 milyon ziyaretçi ağırlayacak olan Kahramanmaraş  Onikişubat Belediyesi EXPO 2023 hazırlıklarını sürdürüyor. 760 bin metrekare alana kurulacak alan ile dünya Kahramanmaraş’ı tanıyacak. Öte yandan hazırlanan 8 dakikalık tanıtım filmi ise izlenme rakorları kırıyor. 

2014 yılında Onikişubat Belediye Başkanı olan Hanefi Mahçiçek, prestij projesi olan EXPO 2023 için var gücü ile çalışıyor. İlçesindeki yenilikleri, büyük bir kitleye duyurmak için 2023 yılında düzenlenecek bahçecilik EXPO 2023’ün yapılacağı alanda çalışmalar hız kazandı.  
Devlet hizmetlerinin yanı sıra sosyal hizmetleri de tabana yaymak için ciddi adımlar atan Onikişubat Belediyesi, birbiri arkasına hizmetlerin startını veriyor. İlçesinde bilgi kültür evleri, olimpik ve yarı olimpik yüzme havuzları açan Mahçiçek, EXPO 2023 için kolları sıvadı. 
4 YILLIK SERÜVEN
Yaklaşık 4 yıl önce Büyükşehir statüsüne kavuşan Kahramanmaraş, şehir merkezini sınır alarak iki ilçeye bölündü. En uzakta Kurucuova Mahallesine kadar hizmet götüren Onikişubat Belediyesi, 4 yılda devlet yatırımlarını en aktif kullanan ilçe oldu. Devlet yatırımlarının yanı sıra en ücra köşelere bilgi kültür ve sosyal donatı alanları açan Onikişubat Belediyesi bilgili, çevik ve zeki nesillerin yetişmesini sağlıyor. Mahçiçek göreve gelir gelmez  alt ve üst yapısız hiçbir mahalle bırakmadı. İkinci yılını yol ağına ayıran Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Mahçiçek ve ekibi, ikinci yılın sonuna doğru yol ağını bitirerek, çocukları çamurdan büyükleri ise büyük bir yükten kurtardı. Mahçiçek, hizmetinin 3’üncü yılda ise tüm mahallelerde bilgi kültür evleri, yüzme havuzları, okuma evleri, buz pateni alanları ve sitelere fitnnes takımları kurarak, sağlıklı nesillerin yetişmesini sağladı. Sayısız hizmete imza atan Başkan Mahçiçek, hizmetinin 4’üncü yılında ise prestij projesi olan EXPO 2023’ü hayata geçirdi. EXPO 2023 için tanıtım videosu hazırlayan Mahçiçek ve ekibi ise şimdiden milyonlarca kişi tarafından izlendi.