Frapan Takı bugün Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesindeki Trabzon Caddesinde görkemli bir açılış ile takı severlerin ilgi odağı oldu.

Takının yanı sıra Eşarp, çanta saat gibi erkek, kadın ve çocuk aksesuarlarının olduğu Frapan’da 10 bin çeşit ürün olduğu belirtildi.

Kahramanmaraş’ta ilk defa bu kadar, takı ve aksesüarın olduğu Frapan vatandaşların dikkatini çekmeyi başardı.

Frapan Takının Genç Yöneticisi Sinan Atılan yapmış olduğu açıklamada; “ Kahramanmaraş’ta 6 yıldır bu sektörün içerisindeyim. Her zaman daha iyi ve daha çok çeşidin Kahramanmaraş halkına nasıl sunabileceğimin düşüncesindeydim. Allah bunu bize vesile etti. Böyle güzel, bol çeşitli ürün yelpazemiz ile Kahramanmaraş halkına hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. Her kesime uygun fiyat politikamız ile hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Bugüne kadar bizleri yalnız bırakmayan, tüm Kahramanmaraşlı hemşehrilerimizin bundan sonrada bize gösterecekleri ilgi ve desteklerinden dolayı şimdiden teşekkür ediyoruz. Herkesi mağazamızı gezip görmeleri için davet ediyoruz. Açılışımıza özel, çok özel ürün ve kampanyalarımızın olduğunu belirtir, herkesi Frapan’a bekleriz. “ dedi

AÇILIŞ FOTOĞRAFLARI - TIKLA