13 Kasım'da başlayan ve 3 gün süren Kahramanmaraş İnşaat Fuarında FSM Mühendislik'in tanıttığı odun ve kömürle çalışan İfyıl Kaloriferli Sobaları büyük ilgi gördü.

İnşaat Fuarında kurduğu stand büyük ilgi gören FSM Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Sami TUFAN "Kahramanmaraş'ın gelişimine katkı sağlayacak her türlü organizasyonun içinde olmaya hazırız. İnşaat fuarına da şehrimiz için katıldık ve bundan sonra yapılacak organizasyonlarda da yer almaya hazırız" dedi.

Fuarda çok büyük ilgi gören odun ve kömürle çalışan İfyıl Kaloriferli Sobalarla ilgili de bilgi veren Tufan şunları söyledi:

"Doğalgaz olmayan yerlerde, müstakil evlerde, hatta köylerde bile çok rahat kullanılabilecek  İfyıl Kaloriferli Sobalara çok bütük talep geliyor. Kat Kaloriferi daha masraflı ve eski bir sistem.  İfyıl odun ve kömürle çalışan kombi olarak da adlandırılabilir. Doğalgazın ulaşmadığı ilçelere ve köylere İfyıl Tanıtım Aracı ile ulaşarak sistemin tanıtımını yapıyoruz. Eskiden 1 ton kömürle sadece 1 oda ısınırken şimdi 1200 kg kömürle tüm ev ısınacak. 

İfyıl kaloriferli sobalar en ücra köylerde bile kalorifer konforunu ve rahatlığını sunacak, hem de inanılmaz ucuz bir fiyata..."

Tufan, konuyla ilgili bilgi almak isteyen vatandaşları Haydarbey Mahallesi Başkonuş Caddesi Naz Konutları Altında bulunan işyerlerine beklediklerini söyledi.