İSTANBUL (AA) - Garanti İnternet, tüm cihazlardan aynı deneyim ile daha rahat kullanılabilmesi amacıyla yenilendi.

Banka açıklamasına göre, Garanti Bankası, çoklu kanal stratejisi doğrultusunda Garanti İnternet'i tüm cihazlarda aynı deneyim ile gerçekleştirilebilecek kullanıcı dostu fonksiyonlarla yeniledi.

Yeni arayüzü sayesinde kullanıcılarıyla daha fazla etkileşim kurabilen ve kolay kullanılabilen bir yapıya kavuşan Garanti İnternet'in açılış ekranı tümüyle değişti. Artık kullanıcılar, kişiselleştirilebilen ana sayfa ile seçtikleri ürünlerin detaylarını, finansal durumlarını ve hesap ve kart bilgilerini farklı sayfalara gitmeye ihtiyaç duymadan tek bakışta, Garanti İnternet'e girdikleri anda görebilecekler.

Üstelik Garanti İnternet kullanıcıları artık bilgisayar, tablet veya cep telefonu ayrımı olmaksızın tüm cihazlarda aynı deneyimi yaşayacak.


-Tüm cihazlarda aynı fonksiyonel yapı


Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Didem Dinçer Başer, banka olarak dijital bankacılık alanında 1997'den beri aralıksız yatırım gerçekleştirdiklerini belirtti. Bu yatırımlar sayesinde bugün sektörde öncü ve lider konumda bulunduklarını ve bunun gururunu yaşadıklarını dile getiren Başer, şunları kaydetti:

"4,7 milyon aktif dijital müşteri sayımız, Garanti'nin dijital bankacılık alanında ne derece yaratıcı ve yenilikçi bir kurum olduğunu bir kez daha ortaya koyuyor. Dijital bankacılığın lider oyuncusu olarak, mükemmel kullanıcı deneyimini her zaman ön planda tutuyoruz. Bu anlayışla, Garanti İnternet'te müşterilerimizin hayatını kolaylaştıracak bir dizi yenilik yaptık. Bu yeniliklerden en çarpıcısı; artık müşterilerimiz sahip oldukları tüm cihazlarda Garanti İnternet'i aynı fonksiyonel yapıyla kullanıyor ve aynı benzersiz deneyimi yaşıyorlar.

Ayrıca, değer yaratan bir başka özellik olarak öne çıkan yenilenen ana sayfa ile müşterilerimiz; finansal durumlarını, seçtikleri ürünlere ait bilgileri, hesap ve kart hareketlerini, onlara özel tekliflerimizi ve ödemelerine ait bildirimleri artık başka herhangi bir sayfaya girmelerine gerek kalmadan tek bakışta görebiliyorlar. Bu da onlara mükemmel bir deneyimin yanı sıra önemli bir kolaylık sağlıyor. Türkiye'nin en dijital şirketi olarak teknolojimizden ve yenilikçi ürün vizyonumuzdan aldığımız güçle, müşterilerimize her zaman hızlı, kolay ve farklı bir deneyim sunmaya ve sektöre yön vermeye devam edeceğiz."