Bursa Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne alınan 1adet 20 kişilik Mercedes Sprinter ve 1 adet 10 kişilik Volkswagen Transporter araç hizmete alındı. Ayrıca 25 adet Doblo ve 45 adet binek olmak üzere toplam 70 adet araç kiralandı. Tüm araçlar kurban kesilerek dualar eşliğinde hizmete sunuldu.

Yeni araçlar için il müdürlüğü kampus alanı içinde tören düzenlendi. Törene İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ömer Çelik ve müdür yardımcıları ile şube müdürleri ile çalışanlar katıldı.
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ömer Çelik, araçların, döner sermaye saymanlığı ve kendilerinin gayretleriyle il müdürlüğüne kazandırıldığını söyledi. Araçların hayırlı olmasını dileyen Çelik, "Bünyemize katılan 72 araçla hizmet kalitemizi daha da artırmayı hedefliyoruz. Bu araçlar il ve ilçe müdürlüğümüze hizmet verecek. Gıda denetimleri, bitkisel üretim ve bitki sağlığı, hayvansal üretim ve hayvan sağlığı, kırsal kalkınma hizmetleri, tarımsal altyapı ve arazi değerlendirmesi çalışma kollarında ile diğer faaliyetlerde hizmet verecek." dedi. Ardından araç anahtarları ilgili birimlere teslim edilerek tören sona erdi.