Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) bünyesinde faaliyet gösteren TOBB Bursa Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri, Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası’nın (OTSO) konuğu oldu.

Her ay farklı bir ilçede kadın girişimcilerle buluşan Bursa KGK üyeleri, son olarak Orhangazi’de OTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Efendioğlu ve OTSO Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri ile bir araya geldi. OTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Efendioğlu, kadın girişimcilerin ekonomiye büyük değer kattığını belirterek, “Kadın girişimcilerimizin, Odalar ve Borsalar Birliği’nde yeri ayrı. Rifat Başkanımız sizlere çok değer veriyor ve her platformda bunu dile getiriyor. Sizlerin bir araya gelerek kadınlarımızın güçlenmesi adına yaptığınız çalışmalar gerçekten gurur verici. Bizler de OTSO Yönetimi olarak elimizden geleni yapacağız. Her birinize ülkemize, şehrimize ve ilçelerimize kattığınız değerlerden ötürü teşekkür ediyorum.” dedi.

TOBB Bursa KGK Başkanı Nurcan Özdemir ise “Bizim hedefimiz daha fazla kadına ulaşmak ve onların iş hayatında olabilmesini sağlamak. Hem kadınlarımızın iş hayatındaki rolünü artırmak hem de girişimci kadınlarımıza destek olmak amacıyla çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Her ay farklı bir ilçemizde gerçekleştirdiğimiz bu toplantılar gerçekten çok verimli oluyor. Farklı iş kollarındaki kadın girişimcilerimizle tanışarak fikir alışverişlerinde bulunuyoruz. Bugün de Orhangazi’de siz değerli başkanım ve OTSO KGK üyeleri ile bir araya geldik. Sizlerin desteğini de alarak projelerimizi tüm hızıyla sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.