Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanı Eyüp Bartık, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında Ankara’da gerçekleştirilen '8'inci Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası'na katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İkiz Kuleler’de yapılan Şura’ya Davutoğlu’nun yanı sıra bakanlar, bürokratlar, 365 oda ve borsanın yönetim kurulu başkanları, meclis başkanları, oda ve borsaların akademik danışmanları ile işadamları katıldı. Başkanların görüş alışverişinde bulunduğu şurada Başbakan Ahmet Davutoğlu da illerin sorunlarını dinledi.

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, yaptığı açıklamada, her ilin sorunlarını ve çözüm önerilerini sıraladığını belirtti. Bartık, “TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen 8. Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası’nda önemli konular ele alındı. Ticaret ve sanayi odalarının temsilcileri illerinin sorunlarını ve çözüm önerilerini dile getirdi. Gaziantep’in başarısı diğer illerin dikkatini çekiyor. Afyonkarahisar’dan katılan temsilciler, Gaziantep’e uçak seferi istedi. Bu da Gaziantep’in başarısını tescilliyor” dedi.

Bartık, şura sonunda TOBB tarafından, oda ve borsalardan gelen tüm sorunlar kitap haline getirilerek ilgili bakanlıklara gönderileceğini kaydetti.