Samsun TSO bünyesinde faaliyetlerini sürdüren İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi'nin Başkanı Hatice Gülay Atik, TOBB Kadın Girişimciler Üst Kurulu İcra Komitesi Karadeniz Bölge Temsilciliğine seçildi.
Ülke genelindeki Sanayi ve Ticaret Odaları'nın Kadın Girişimciler Kurulu ile Genç Girişimciler Kurulu İcra Komiteleri Başkanları'nın oluşturduğu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu ve Genç Girişimciler Kurulu yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdi. Ankara'da TOBB Genel Merkezi'nde yapılan toplantıda Samsun'u İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hatice Gülay Atik ve Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ümit Bener Ayla temsil etti. Yapılan toplantıda ayrıca, TOBB Kadın ve Genç Girişimciler Üst Kurulu İcra Komitesi'nde iki yıl boyunca görev yapacak asil ve yedek üyeleri belirleyecek seçimler de yapıldı. Coğrafi bölge dağılımı esas alınarak yapılan seçimlerde tek aday olarak gösterilen Hatice Gülay Atik, TOBB Kadın Girişimciler Üst Kurulu İcra Komitesi Karadeniz Bölge Temsilciliğine seçildi.

KARADENİZ BÖLGESİ'Nİ TEMSİL EDECEK
Yeni çalışma döneminde Türkiye genelinde toplam 31 kişiden oluşan TOBB Kadın Girişimciler Üst Kurulu İcra Komitesi'nde Karadeniz Bölgesi Temsilciliği'ni yapacak olan Hatice Gülay Atik, “Yeni dönem ilk toplantımızı geçtiğimiz günlerde Ankara'da yaptık. Bu toplantımızda üst kurul icra komitesinin de seçimleri gerçekleştirildi. Seçimler coğrafi bölge baz alınarak yapıldı. Ben de Karadeniz Bölgesi'ni temsilen aday oldum. Zonguldak'tan Artvin'e 16 ili kapsayan Karadeniz Bölgesi'nden tek aday olarak gösterildim. Arkadaşlarımın da teveccühü ile Samsun'u temsilen TOBB Kadın Girişimciler Üst Kurulu İcra Komitesi Karadeniz Bölge Temsilciliği'ne seçildim.” dedi.

DESTEKLEYENLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Atik, desteklerinden dolayı öncelikle Samsun TSO Başkanımız Salih Zeki Murzioğlu ve Yönetim Kurulu üyelerine, Samsun İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi'nde görev yapan arkadaşlarına ve Karadeniz Bölgesi'nin İcra Komitesi Başkanları'na çok teşekkür ettiğini ifade ederek, “Amacımız, tüm Karadeniz Bölgesi'ndeki illerimizle birlik ve beraberlik içinde çalışmak olacak. Üstlendiğimiz bu görevi layıkıyla yerine getirmenin çabasında olacağımdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Bundan sonraki süreçte kadın girişimciliği bölgede inşallah daha iyi yerlere taşıyacağız.” diye konuştu.