İnşaat sektörünün dev isimlerinden Ali Kabakçı'nın oğlu, KİYAP Yönetim Kurulu Başkanı ve Gelecek Partisi Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kabakçı, TGRT EURO'ya çok özel açıklamalarda bulundu. Ünlü sunucu Gülay Kavadar, Ekonomi Dünyasında Yolculuk Saati isimli program için Başkan Kabakçı'yı Kiyap Group'ta ziyaret etti. 

40 yıllık esnaf olan İş Adamı Ali Kabakçı, oğulları İdris Kabakçı ve Mustafa Kabakçı'nın Kahramanmaraş için verdiği mücadeleden mutluluk ve gurur duyduğunu söyledi. 

Ziyaret sonrası Başkan Kabakçı ile röportaj yapan Gülay Kavadar, çok verimli bir röportaj olduğunuda belirtti. Kahramanmaraş'ın önde gelen firmaları arasında adını sık sık duyduğu Kiyap Group'u TGRT EU'ya konuk etmekten mutluluk duyduğunu söyleyen Gülay Kavadar, inşaat sektörü ve Covid-19 döneminde Kiyap Group'un mücadelesinden etkilendiğinide belirtti. 

Korona virüsü sebebiyle zor günler yaşayan Kahramanmaraş esnafına büyük destekler veren Kabakçı, hiç bir kazanç düşünmeden esnafları kalkındırmaya devam edeceğinide söyledi. 

Başkan Kabakçı'nın yer aldığı Ekonomi Dünyasında Yolculuk Programı Gülay Kavadar'ın sunumuyla çok yakında TGRT EU ve tüm sosyal medya platformlarında yayınlanacak.