Et üzerine müşterilerine farklı lezzetler sunmayı vadeden ve 43. şubesini 'Kasap&Steakhouse' konseptiyle Samsun'da açan Günaydın Restoran ilk gününde yoğun ilgi gördü.

Sheraton Otel giriş katındaki restoranın açılışına Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Tanrıverdi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Recep Tanrıverdi katıldı. Açılışta Günaydın’ın kurucu ortaklarından Cüneyt Asan "Farklı şehirlerde, bize en uygun noktalarda yeni şubeler açmaya devam edeceğiz. Bugün Samsun şubemiz ile Karadeniz'deki merkezimizi oluşturduk. Bundan sonra hedefimiz Avrupa ve Ortadoğu. Artık dünya markası olma vakti geldi." dedi.

Yaklaşık 500 metre kare kullanım alanında 160 kişiye hizmet vermeye başladıklarını hatırlatan Asan, "Günaydın olarak Türkiye genelinde 43 şubemizde yılda toplam 4 milyon misafir ağırlıyoruz. Bu bizim için büyük bir gurur. Bundan sonra Karadeniz'in başkenti olarak anılan Samsun'da da aynı heyecan ve istekle misafirlerimizi ağırlamaya, her geçen gün markamıza yatırım yapmaya devam edeceğiz." diye konuştu. Yarım asırdır "et bizim işimiz" sloganı ile hizmet verdiklerini belirten Cüneyt Asan, önümüzdeki 5 yıl içerisinde Günaydın'ı dünya markası yapmak istediklerini belirtti.