Tatlı sektörünün önde gelen markalarından Hacı Sayid’e Malezya Ekonomi Bakanı Dato’ Hamzah Zainudin’den franchising teklifi geldi. 25 yatırımcı ile İstanbul’da temaslarda bulunan Zainudin, markanın ürünlerini yakından inceledi.

İstanbul’da 45 satış yeri olan, bu rakamı 5 sene içinde 80’e çıkarmayı hedefleyen Hacı Sayid’in Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Dinçerler, Malezya’dan gelen tekliften mutluluk duyduklarını belirtti. Dinçerler, “Franchising vermeden büyüyen sayılı markalardan biriyiz ve bunun da haklı gururunu yaşıyoruz. Malezya Ekonomi Bakanlığı’nın araştırmalarının ardından bizim markamıza yönelmeleri gurur verici. Görüşmelerimiz şu anda flört aşamasında yakında iade-i ziyaret yapacağız.” ifadelerini kullandı.

Yatırımcıların ilk hedeflerinin Güney Asya, Filipinler, Endonezya, Brunei ve Myanmar ‘da satış yeri açmak olduğunu bildiren Dinçerler, “ Marka bilinirliğimizi artırmak için yürüttüğümüz faaliyetlerin meyvesini topluyoruz. Hep emin adımlarla yürüdük, bundan böyle de bu şekilde devam ederek kararımızı vereceğiz.” dedi.