Tamamen sağlıklı bir ortamda hijyenik koşullarda çıkarılan ekmekler aynı zamanda gıda mühendislerince de kontrol ediliyor. Ramazan ayı dolayısıyla 7'si pide çeşidi olmak kaydıyla 10 çeşit çıkarılan ekmekler halkın istifadesine 40 kuruştan sunuluyor. Normal, Tuzsuz, Kepek olmak üzere 3 çeşidin yanı sıra; papatya, ay, francala, kapama, dolama vs. 7 çeşit pide ile halka ekmek üreten Halk Ekmek, Ramazan ayından sonra da Mısır ve Susamlı olmak üzere iki çeşit ekmek daha üretecek. Konuya ilişkin bilgi veren Halk Ekmek Yetkilileri, mısır ekmeği ve susamlı ekmek üretimini Ramazan ayı münasebetiyle durdurduklarını ve ramazan ayından sonra tekrar üretime geçeceklerini söylediler.