Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, şehrin hemen tüm ürünlerinin tanıtımı için yoğun çaba harcamaya devam ediyor. Biber tarlalarına gideek orada dünyaya mesaj veren Fatma Şahin'in çalışmaları Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine de ilham verdi. 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesabından biber ekimi ile ilgili bir video paylaşıldı. Birkaç çiftçinin konuşturulduğu tamamen amatörce hazırlanmış videoda bir kaç çiftçi konuşturulurken, Belediyeden hiç bir yetkilinin yer almaması dikkat çekti.

Büyükşehir Sayfasından paylaşılan ve Başkan Hayrettin Güngör'ün ReTweet yaptığı videoda şu mesaj verildi:

"Lezzetiyle dünyada adından söz ettirmiş Kahramanmaraş biberimizin yetişmesi, geliştirilmesi ve bereketli topraklarımızda yaygınlaştırılması için çiftçilerimizle işbirliği içerisindeyiz

Tatlının da acının da zirvesi meşhur saray Mutfağıyla Kahramanmaraş'tır"

Bu arada sosyal medyada yapılan yorumlarda  Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma şahin biber tanıtımı yapmak için bizzat ulusal ajansları da yanına alarak biber tarlasına giderken, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Hayrettin Güngör'ün sadece hazırlanmış bir videoyu retweet yapmakla yetinmesi iki başkan arasındaki fark olarak yorumlandı.