Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Lütfü Savaş, il genelindeki ihtiyaç sahibi aileler için projelendirdiği 'HBB Sosyal Marketleri'nin ilk şubesini Kırıkhan ilçesinde törenle hizmete açtı.
Kıyafet, beyaz eşya ve çeşit çeşit ev eşyalarının sunulduğu marketin açılışına Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın eşi Doç. Dr. Nazan Savaş, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu'nun eşi Suzan Dudu, CHP Kırıkhan İlçe Başkanı İsmet Buğdaycı, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.
İlçede yaşayan ihtiyaç sahiplerinin tüm eksiklerini huzurlu ve rahat bir şekilde karşılayabilmeleri için gerçekleştirilen sosyal marketin açılış töreninde konuşma yapan Başkan Savaş, hayırlı bir hizmete imza attıklarını belirterek, "Yapılan hizmet çok meşakkatli bir iş. Aylardır çalışılıp da sonucunu aldığımız bir hizmet. Bu sosyal marketlerimizle buradaki ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ve bacılarımıza cevap olacağız. Hayır yapanlara ve yapacak olanlara şimdiden teşekkür ediyoruz. İlimize hayırlı ve uğurlu olsun." ifadelerini kullandı.