Beyaz eşyada 100 yılı aşkın tecrübesiyle dünyanın en büyüklerinden olan Hotpoint Kahramanmaraş Piazza'da yaşayan konsept mağazasını açtı.Açılışını Firmanın Türkiye Ülke Direktörü Gabriele Esposito'nun yaptığı mağazanın açılış törenine çok sayıda davetli ile Hotpoint'in İstanbul ve İtalya kadrosu da yer aldı.

Mağaza Müdürü Murat Kayım yaptığı açıklamada "“Hotpoint’in kendine özgü çizgisi bütün beyaz eşya çeşitlerinde kendisini hissettiriyor. Türkiye’de de, Avrupa’daki mağazalarda satılan en yeni ürünler anında stoklara girip son kullanıcıya ulaştırılıyor. Geniş bir servis ağı ile hizmet sunuluyor. Hotpoint, ‘beyaz eşya şans işidir’ diye düşünen tüketicilere, ‘beyaz eşya şansa bırakılamayacak kadar kıymetlidir’ diyerek yüzde yüz garanti vermektedir" dedi.

Kayım şöyle devam etti:

Mağazamızda satışa sunulan tüm ürünler kullanılabilir durumdadır. İsteyen müşterilerimiz mağazamıza gelerek istedikleri ürünü kullanıp deneyerek eğer beğenirlerse satın alabilirler. Ayrıca yine tüm ürünlerimizde koşulsuz şartsız 90 gün iade garantilidir. Ürünümüzü satın alan müşterilerimiz eğer ürünümüzden memnun kalmazsa hiç bir şart ileri sürmeden iadesini sağlıyoruz. 

Kayım "Tüm müşterilerimizi mağazamıza ürünlerimizi test etmeye davet ediyoruz" dedi.

Hotpoint Kahramanmaraş Piazza

Hotpoint Kahramanmaraş Piazza

Hotpoint Kahramanmaraş Piazza

Hotpoint Kahramanmaraş Piazza