Ziraat Odaları Kayseri İl Koordinasyon Kurulu bünyesindeki Kocasinan, Melikgazi, Tomarza, Develi, Yahyalı, İncesu, Felahiye, Sarıoğlan, Pınarbaşı, Yeşilhisar ve Bünyan Ziraat Odası başkanları Kayseri Valisi Orhan Düzgün'ü ziyaret etti.

Seçim süreçlerini tamamlayan ve 4 yıllığına yönetimlerini oluşturan ziraat odaları başkanlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Düzgün, sanayi ve ticaret kenti olarak bilinen Kayseri’de tarım ve hayvancılığın da önemli bir lokomotif görevi üstlendiğini belirtti. Düzgün, Türkiye’nin kabak çekirdeği ihtiyacının üçte birinin Kayseri’den karşılandığını hatırlatarak, şeker pancarı ve tahıl ürünlerinde bölgesinde söz sahibi olduğunu, alabalık yetiştiriciliğinde yaptığı ihracat ile parmakla gösterilir hale geldiğine dikkat çekti. Vali, ziraat odalarının üstlendikleri görevlerle Kayseri’yi tarım alanında daha da ileriye götüreceğine inandığını dile getirerek, seçimle iş başına gelen başkan ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

Kayseri Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Abdulkadir Güneş ise seçim sürecini Kayseri’ye yakışır bir şekilde tamamladıklarını belirterek, bundan sonra tüm güçlerini Kayseri tarımının gelişimi ve sorunlarının çözümü için harcayacaklarını söyledi.