Bursa’da etkili olan yağış, İnegöl’de mobilya sanayi sitesini sular altında bıraktı. Atölyeleri ve mağazalarını su basan iş yeri sahipleri yetkililere tepkilerini suya atlayarak gösterdi.

İnegöl’de yaklaşık 1 saat boyunca etkili bir şekilde yağan yağmur, mobilya sanayisini sular altında bıraktı. Alt geçitler başta olmak üzere sokaklar sel yağmur suyuna teslim olurken, İnegöl’ün kalbi olan mobilya sanayisi de yağmurdan nasibini aldı. Altyapının yetersiz olduğu bölümlerde su yüksekliği yaklaşık 1 metreye ulaştı ve birçok iş yeri ve mobilya mağazasını sel bastı. Selde kalan araçlar çevredeki vatandaşların yardımı ile çıkarılırken, bazı iş yeri sahipleri ve çalışanları tepkilerini ilginç bir şekilde gösterdi.

Sular altında kalan iş yeri bahçesinde suya atlayan vatandaşlar yetkililere sitem etti. Sel basan caddeleri vatandaşlar yine kendi imkanları ile araçları park ederek kapattı. Elleri kolları bağlı iş yerlerindeki suyu tahliye etmeye çalışan vatandaşlar yağmurun hızına yetişemeyince kapıların önüne çıkarak yoğun yağışı izledi.