Gaziantep Ticaret Odası (GTO), ülke ve şehirdeki inşaat sektörünü 'İnşaat Sektörünün Dünyadaki ve Türkiye’deki Durumu, Sorunları, Gaziantep Özelinde Sektörün Geleceği ve Alınacak Önlemler' konulu panelde masaya yatıracak.

GTO Genel Sekreteri Halil Göçer, GTO ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) işbirliğinde yapılacak panelin 26 Şubat 2015 Perşembe günü Saat 14.30’da Gaziantep Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirileceğini belirtti. Göçer, panelde, gayrimenkul sektöründeki son gelişmelerle son zamanlarda sık sık adından söz ettiren Gaziantep’in, ekonomik ve demografik yapısının mercek altına alınacağını ifade etti. Göçer, şöyle dedi:

“Panelde, gayrimenkul piyasasındaki yatırım fırsatları, konut, ticari, turizm, sanayi ve lojistik konuları ele alınacak. Panelde, ‘Gaziantep Gayrimenkul Sektörü Değerlendirmeler ve Öngörüler Raporu’ da katılımcılara sunulacak. Panelde, GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Neşecan Çekici, GTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rıdvan Köksüzer, Kentsel Strateji Kurucu Ortağı Faruk Göksu ve NEF Yapı Marka Kurucusu Erden Timur birer sunum yapacak. Panelin açılış konuşmasını da GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun yapacak.”