Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği(MASİAD) 6.Geleneksel Potansiyel İş Kadınları Fuarı'nın 2 Mart'ta Cumhuriyet Meydanı'nda yapılacağını bildirdi. MASİAD Girişimci İş Kadınları Kurulu Başkanı Esma Özden Çetin, yaptığı açıklamada, geleneksel hale getirdikleri potansiyel iş kadınları fuarını bu sene 6'sını 2 Mart'ta yapacaklarını söyledi. İki kategoride yapılacak olan yarışmada birinciye bin, ikinciye 750 ve üçüncüye 500 lira olmak üzere toplamda 4 bin 500 lira para ödülü ile mansiyon ödülü vereceklerini kaydetti.
Fuara katılımcıların ödülü 6 Mart'ta Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde(AKM) düzenleyecekleri törenle dereceye girenlere takdim edeceklerini anlatan Çetin, MASİAD’ın evinden üretim yapan kadınlarımızın iş hayatına katılımını sağlamak, üretime teşvik etmek ve onlara ürünlerini sergileyebilecekleri alanlar oluşturmak amacıyla, beş yıl önce başlatmış olduğu organizasyonu bu senede 6'ncısını sürdüreceğini ifade etti.
Bu sene 6'ncısını gerçekleştirecek oldukları fuarlarının 2011 yılında Mersin’de gerçekleştirilen iş adamları proje değerlendirme zirvesinde Türkiye’deki tüm iş adamları derneklerini geride bırakarak 'En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi' ödülünü aldığının altını çizen Çetin, şunları söyledi:"MASİAD Girişimci İş Kadınları Kurulu'muzun 5 yıldır organize etmiş olduğu ve büyük bir başarı ile bu günlere getirdiğimiz potansiyel iş kadınları fuarımızın bu yıl altıncısını yapacak olmamızın gururunu yaşıyoruz. İlk yıldan bu yana rekor bir katılımla gerçekleştirilen fuarımıza bu yılda girişimci kadınlarımızın ilgisi oldukça yüksek. Her yıl olduğu gibi gıda ve el sanatları olmak üzere iki dalda düzenlediğimiz fuarımızı bu senede Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştireceğiz.
Katılımcı kadınlarımız o gün hem hünerlerini sergileyecekler hem de satış yaparak gelir elde ederek kendilerini tanıtma fırsatı yakalayacaklar.Her iki dalda da profesyonel jürimiz yarışmacıların ürünlerini bir çok açıdan değerlendirecekler ve bu değerlendirme sonucu her iki dalda dereceye giren girişimci kadınlarımıza para ödülü vereceğiz."