Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Olağan Genel Kurulu'nda aday olduğunu açıklayan işadamı Tahir Nursaçan, hedeflerinin sanayiciye hizmet etmek olduğunu ve Kayseri sanayisinin gelişmesine öncülük etme adına birçok proje hazırladıklarını açıkladı. Nursaçan, “Kayseri sanayisi yeniliğe aç kaldı” dedi.

İşadamı Tahir Nursaçan, 4 Mayıs’ta yapılacak olan Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Olağan Genel Kuruluna aday olduğunu düzenlediği basın toplantısı ile duyurdu. Nursaçan, yönetim kurulunda görev alacak işadamları ile birlikte yaptığı toplantıda hedeflerini ve amaçlarını anlattı. Tahir Nursaçan, Kayseri sanayisinin yeniliğe aç kaldığını ifade ederek, “Bu şehir bize sadece ekmek kapısı değil yurttur. Bu şehir bize yatırım yaptığımız bir arazi değil hayatımızdır. Bizler bu şehre gönülden bağlı insanlarız. Biz yenilikçi bir grubuz. Yeni fikirlerimiz ve genç bir kadromuz var. Aslında en önemlisi biz durağan ve atalete karşı boyun eğmiş değiliz. Yeni ve taze bir grubuz. Biz Sanayi Bölgesine sahip olmaya değil sahiplerine hizmet sunmaya geliyoruz. Organize Sanayi Bölgesi şehir ekonomisine mutlak suretle katkı sağlayan bir yapıdır. Bu yapıda kim ki yeni ve gelişimci adımlar atarsa bu şehir kazanır. Biz bu kazanımları artırmak için fikirlerimiz ile geldik. Kayseri sanayisi yeniliğe aç kaldı. Tekrar söylüyorum biz yeniyiz ve yenilikçiyiz.” dedi.

İşadamı Nursaçan, seçim günü şehir ekonomisi, sanayi bölgesindeki sanayicilere yönelik geliştirdikleri projeleri açıklayacaklarını belirterek, işadamlarından destek istedi.