İnşaat ürünleri ile bilinen URTİM, Uluslararası İskele Kalıp ve Endüstriyel Yapı Teknolojileri Fuarı‘nda WINDSET Rüzgar Perdesi Sistemi, CLIMBSET Hidrolik Sistemi ve Avrupa normlarına uygun SCAFSET Sistemi‘ni tanıttı. Firma bu ürünler ile inşaatlarda iskeleden düşme riskini sıfıra indirmeyi vaat ediyor.

URTİM Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Urfalılar, fuarın 1 Temmuz’da yürürlüğe girecek dış cephe ve iskele tebliğinden evvel firmaların sektörü yeniden ele almalarına büyük katkı sunacağını vurguladı. Yeni kalıp sistemlerini sergilediklerini anlatan Urfalılar, “5 senedir Ar-Ge’ye büyük yatırım yapıyoruz. Mühendislerimizin ortaya koyduğu ve sektörde devrim yaratacak ürünlerimizi alıcılarla buluşturacağız.” dedi.

Yeni kalıp sistemlerinin inşaatlarda sürati arttıracağına ve olası iş kazalarını indireceğini savunan Urfalılar, şunları ifade etti:

”Sistemlerde işçi güvenliği bizim için her şeyden önemli. Fuarda sergilediğimiz yeni ürünlerimiz de olası iş kazalarını neredeyse ortadan kaldıracak donanımda. Ar-Ge ekibimizin geliştirdiği yeni ürünlerin avantajları bununla da sınırlı değil. Bu sistemler, inşaat firmalarının betonlama süresini eski sistemlere göre 2 kat daha fazla zaman kazandırıyor.”