Bursa’da 1998 yılından bu yana yemek sektöründe hizmet veren İzgün Gıda ve Yemek Üretim A.Ş, Nilüfer'de Bahar Gurme’yi hizmete açtı. Yoğun bir katılımla İhsaniye Mahallesi Tuna Sokakta gerçekleştirilen Bahar Et ve Süt Ürünleri Mağazası’nın 3. Şubesi Bahar Gurme’nin açılışına Nilüfer belediye başkanı Mustafa Bozbey ile çok sayıda davetli aktıldı.

Açılışta konuşan İzgün Gıda Genel Müdürü Uğur Esen, üçüncü bahar et şubesini açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Bahar et olarak üçüncü şubemizi açıyoruz. Her şube bizim için bir heyecan. Burayı şöyle tarif edebilirim; biz içimize sinerek, tek tek ürünleri seçerek, sizin için yerinden takip ederek oluşturduk. İçimize sinen lezzetler olarak size sunuyoruz. İnşallah hayırlara vesile olur.” dedi.

İŞ YERİ AÇIP İSTİHDAM SAĞLAYANLARI TAKDİR ETMEK LAZIM

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ise, her geçen gün büyüyen ve gelişen Nilüfer’i bu tür işletmelerin tercih etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Bu anlamda ben İzgün gıdaya teşekkür ediyorum. Burada şarküteri göreceksiniz, şarküteri ile birlikte sunumda var. Böyle farklı bir konseptte bir işlerini buraya açtıklarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

İşyeri açıp istihdam sağlayanların takdir edilmesi gerektiğini belirten Başkan Bozbey, “Gerçekten bir işyeri açanı, idare edeni, yanında insan çalıştıranı takdir etmek lazım. İnanın günümüzde bu tür yerlerin açılmasıyla biz yaşama daha güzel bakıyoruz. Yarına daha umutla bakıyoruz, daha ümitleniyoruz. Aksi takdirde bu tür işyerleri açılmasa inanın hepimiz yarından endişe etmeye başlayacağız. Onun için o insanlarımızı, bu tür girişimcilerimizi hem takdir etmek, hem de ödüllendirmek lazım. Bunu devlet olarak ta yapmak lazım. Çünkü her kim ki yanında bir kişi çalıştırıp maaşını ödeyebiliyor, SSK’sını ödeyebiliyorsa onu kutlamak lazım, takdir etmek lazım. Bu tür insanlarımızın da çoğalmasını ve çoğalarak ta bu ülkede hem sosyal refahın, hem de yaşamsal refahın artmasını arzu ediyor, diliyoruz. Bu tür katkı koyanlara, destek olanlara gönülden teşekkür ediyorum. Emeklerine, yüreklerine sağlık, ceplerinize sağlık, Allah hayırlı uğurlu etsin. Şu anda bu işletmemiz bu bölgede hem nitelik açısından hem de vereceği kaliteli hizmet açısından da bölgemizde farklılık ortaya koyacaktır.” dedi.

Konuşmaların ardından Bursa Müftülüğü emekli vaizi Mustafa Hacet’in yaptığı dua ile Bahar Et'in üçüncü şubesi açıldı. Kurdela kesiminin ardından işletmeyi gezen Başkan Mustafa Bozbey ve beraberindekiler ürünlerden de tattı. Başkan Bozbey, dönerin başına geçerek eline aldığı döner bıçağıyla et kesmeyi denedi.