İzmir’de doğalgazın dağıtım ve işletmesini üstlenen İzmirgaz 600 bin (Konut/BBS) aboneye ulaştı. İzmirgaz Genel Müdürü H. Burçin Yandımata, İzmirgaz’ın İzmir’de marka, doğalgazın da ürün olarak önemli bir noktaya ulaştığını belirterek, “On binlerce İzmirliye çevreci, ekonomik ve güvenli enerji doğalgazı ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

Her yüz bin sayı dönümünde abonesini ödüllendirmeyi gelenek halene getiren İzmirgaz, 600 bininci abonesini de ödüllendirdi. İzmirgaz Genel Müdürlük binasında düzenlenen törende 600 bininci şanslı abone Selma Akça’ya, İzmirgaz Genel Müdürü H. Burçin Yandımata tarafından fincan takımı ve 600 metre küp bedava doğalgaz hediye edildi.

Duygularını dile getiren Akça, doğalgaz gibi bir enerjinin çok daha önce İzmir’e gelmesini gerektiğini belirterek, “Yaşadığımız bu zamanda böylesine avantajları olan bir enerjiden mahrum kalmak büyük kayıp olurdu. Şuan da bulunduğum binayı doğalgaz olduğu için tercih ettim. Doğalgaz son derece konforlu ve ekonomik bir yakıt. Oldukça zorlu koşullarda tüm İzmir’e ve binama kadar doğalgaz ulaştıran ve böyle bir organizasyonu düşünen İzmirgaz’a bir İzmirli olarak teşekkür ediyorum.” dedi.

İzmirgaz Genel Müdürü H. Burçin Yandımata ise doğalgazın İzmir’de talep edilen bir ürün kimliğine kavuştuğunu belirterek, “Kısa bir süre sonra 10. yılımızı tamamlamış olacağız. Bu süre içerisinde her biri bir Anadolu şehri büyüklüğünde merkez ilçelere çağın ve teknolojinin gereklerinden ödün vermeden güvenli bir şekilde ulaştırdık. Sayıları her gün artan abonelerimize profesyonel bir işletme anlayışı içerisinde, müşteri memnuniyetini merkez almış bir hizmet sunuyoruz. Bugün burada 600 bin (Konut/BBS) aboneye ulaşmanın ve 600 bininci abonemizi ödüllendirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Şanslı abonemiz Sayın Akça’yı kutluyorum. Kendisini 600 metreküp doğalgaz ve fincan takımıyla ödüllendiriyoruz. Kısa zamanda 700 bininci abonemiz de burada ağırlayacağımıza inanıyorum.” dedi.