Johnson Controls, Türkiye’deki ısıtma, havalandırma ve iklimlendirme üretim tesislerini, Manisa’dan İzmir’de bulunan EGE Serbest Bölgesi’ne taşıyacak.
Johnson Controls Orta Doğu ve Afrika Üretim Başkan Yardımcısı Mohammad Khalid, "Daha büyük ve teknolojik olarak daha gelişmiş olan bu tesise geçişimiz, verimliliği yüksek, pazarda öncü ısıtma, havalandırma ve iklimlendirme ürünleri ile tüm dikey pazarlardaki hizmetleri sunma konusunda bölgedeki taahhüdümüzü destekler niteliktedir" dedi.
Mevcut tesisten çok daha geniş bir alana yayılacak olan yeni tesiste, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’da birçok müşteriye hizmet sunmak amacıyla YORK havalandırma ve soğutma ürünleri imal edilecek.
Khalid, "Yeni tesisin büyüklüğü, yapılandırması ve özellikleri, birinci sınıf kalite standartlarını karşılamamıza ve müşterilerimize, kanal ortaklarımıza ve çalışanlarımıza çok daha iyi hizmet sunmamıza yardımcı olurken operasyon yeterliliğimizi iyileştirmemizi ve verimliliği artırarak süre performansı konusunda öncü konuma geçmemizi sağlayacak" dedi.