Kayseri Melikgazi Belediyesi Başkan Vekili Özgül Ayhan, Melikgazi Belediyesi tarafından kurulacak olan Kadın El Emeği Pazarı’nın, kapalı semt pazarlarından birinde haftada bir gün açılacağını söyledi.

Melikgazi Belediyesi tarafından hayata geçirilecek proje ile özellikle ev hanımlarının aile bütçesine ekonomik katkıda bulunacaklarını belirten Başkan Vekili Özgül Ayhan, açılacak olan Kadın El Emeği Pazarı'nın, Mel-Mek tarafından destekleneceğini ve öncülük edeceğini kaydetti.
Zamanlarının büyük bir bölümünü evde geçiren ev hanımlarını, bu projeyle sosyal bir ortama dahil etmek istediklerini ifade eden Başkan Vekili Özgül Ayhan, “Kadınların, Kadın El Emeği Pazarı’nda çeşitli ürünler satarak aile bütçesine de destek olacaklar, böylece onlara yaşam kalitesini artırma şansı vermiş olacağız. Sadece ev hanımları değil, Melikgazi meslek kurslarına iştirak eden kursiyerler de bu pazarda satış yapabilecek, Kadın El Emeği Pazarı’nda geleneksel el ürünleri, mefruşat, ev yemekleri, hediyelik eşya gibi birçok ürün satışa sunulabilinecektir.” dedi.