Kahramanmaraş'ta Ramazan Orçan isimli vatandaş, Esentepe ve Tekerek'ten sonra Kayseri Yolunda da şuba açan şehrin en hızlı büyüyen pastane zinciriyle ilgili dehşet verici bir iddia ortaya attı. Doğum günü için gittikleri pastanede pasta yerken boğazına iğne battığını iddia eden Ramazan Orçan hastaneye kaldırıldı.

Ramazan Orçan isimli vatandaş yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Perşembe akşamı arkadaşlarımla birlikte Tekerek’te bulunan bir pastaneye doğum günü kutlamak için gittik. Biraz oturduktan sonra yaş pasta masamıza geldi. Ben pastadan birkaç defa aldım. Boğazıma bir şeyin battığını ve nefes alamadığımı hissettim. Acil olarak pastaneden ayrıldık ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversite acil servisine geldik. Burada yapılan tetkikler sonucu boğazımda bir toplu iğne olduğu kanısına varıldı. Defalarca operasyon geçirdim. Yoğun uğraşlar sonucunda toplu iğne boğazımdan çıkarıldı. Şuan hastanede yatıyorum. Bir süre daha gözetim altında tutulacağım. Ölümle kalım arasında kaldığımı doktorlar ifade etti. Benim başıma geldi, başkalarının başına gelmesin. Olayı yargıya taşıyacağım’

Dünyasözlük.com isimli sitede Bezelyeli Baklava başlığı altında ilginç bir iddia yer alıyordu. Bu paylaşımın altına çok sayıda yorum yapıldı. İşte o paylaşım:

ŞİKAYETVAR SİTESİNDE ÇOK SAYIDA ŞİKAYET YAZILI

Firmayla ilgili Türkiye'nin en büyü şikayet sitesinde çok sayıda şikayet olduğu görüldü. İşte o şikayetlerden bazıları:

Kahramanmaraş ..do'dan tarhana aldık, 3 oldu taş çıkıyor. İnsan sağlığıyla oynamak bu kadar kolay olmamalı. Benim dişim kırıldı, umarım ürünlerin tamamı böyle değildir. 2 paket almıştım ama 2. paketi açmayı dahi düşünmüyorum.

Akdo Pastaneleri Şİkayet

...

20 Ocak 2020 günü Adana türkmenbaşı .do pastanesinden 2 dilim cheese kek 1 dilim tramisu aldım. Oğlum tramisu yedi. Eşim ve ben cheese kek yedik. Oğlumda bir şey yok çok şükür ama ben ve eşim 3 gündür şiddetli karın ağrısı, ateş ve ishal ile boğuşuyoruz. Bildiğiniz zehirlendik yani. Daha önce bir arkadaş yazmış aynı firmadan pasta almışlar 5 kişi zehirlenmiş. Bu tur gıda hizmeti veren yer

Akdo Pastaneleri Şİkayet

...

Kesinlikle baklavası çok kötü insanın ağzının tadını kaçırıyor yanık plastik yemiş hissi veriyor yağından mı fıstığından mı bilmiyorum ama kesinlikle yenilebilir değil. Kutunun tamamı boşa gitti böylesine şubeleşmiş ve marka haline gelmiş bir işletmenin insanlara böyle kötü ve kalitesiz lezzetler sunması inanılır gibi değil.

...

26 Kasım Salı günü ..do  Pastanesi adlı firmadan pasta sipariş ettik, evde 5 kişi pastadan yedi ve o günün gecesinde herkes rahatsızlandı. Serumlar, tahliller 2 günlük Zorlu bir süreç oldu ve yeni yeni atlatabiliyoruz. Pastanın kalan kısmını pastaneye götürüp durumu anlattık, bizde öyle şey olmaz vs. Diyerek savuşturdular ancak olan şey gıda zehirlenmesi. Firmadan şikayetçiyiz.

YORUM YAPMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ RESİMLERİN ALTINDAKİ FORMU DOLDURABİLİRSİNİZ!

HABER FOTOĞRAFLARI

...