Kahramanmaraş'ta vatandaşlar yüksek gelen su faturaları nedeniyle Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'den çözüm bekliyor. Üç gündür yüzbinlerce kişinin okuduğu haberlere, binlerce yorum ve paylaşıma rağmen KASKİ sessizliğini korumaya devam ediyordu. 

Fatura konusunda bir çözüm haberi umuduyla Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Hayrettin Güngör ve KASKİ sosyal medya hesaplarını kontrol eden vatandaşlar bufün KASKİ'nin cuma mesajıyla karşılaştı. 

Mübarek Cuma günü elbette KASKİ mesaj yayınlayabilir ve vatandaşın Cumasını kutlayabilir. Bu çok hoş bir davranış. Müslüman bir ülkede buna kimse bir şey söyleyemez. Biz de vatandaşlarımız adına KASKİ'ye teşekkür ediyor ve kendilerinin de Mübarek Cuma günün kutluyoruz. 

Ancak bu tür mesajların asli görevinizin önüne geçmesine izin vermemelisiniz. Vatandaşın mağduriyeti ortada dururken sadece Cuma mesajı ile yetinmeniz hiç doğru bir davaranış değildir. Lütfen ekonomik olarak zor durumda olan vatandaşların çektikleri sıkıntıyı giderin ve mübarek Cuma günü vatandaşların yüzünü güldürün.