Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon idaresi Genel Müdürlüğü İŞKUR üzerinden eleman ilanı yayınladı. KASKİ Bilgisayar mühendisi , İnşaat mühendisi ve harita teknikeri alımı yapacak.

Kahramanmaraş su ve kanalizasyon idaresi yeni verdiği ilan ile toplamda 10 işçi alımı yapacağını duyurdu. Kahramanmaraş su ve kanalizasyon idaresi bünyesinde işçi statüsünde görev almak isteyen adaylar haberimizden ilan şartlarını ve diğer bilgileri inceleyerek iş başvuru aşamasına geçiş sağlayabilirler. İşte ayrıntılar…

İlan şartları nedir?

Kahramanmaraş su ve kanalizasyon idaresi tarafından yayınlanan ilan tarihi itibari ile adaylar 5 gün içerisinde başvuru işlemlerini Türkiye iş kurumu ( İŞKUR ) il müdürlükleri ve ya Türkiye iş kurumu resmi adresi üzerinden gerçekleştirebileceklerdir. Kahramanmaraş su ve kanalizasyon idaresi işçi alımı ilanından yararlanmak isteyen adaylar başvuru aşamasında gerçeğe aykırı belge vermemesi gerekmekte olup, gerçeğe aykırı belge verenlerin tespiti yapıldığı taktirde işlemler geçersiz sayılacaktır. Ayrıca yasal işlem başlatma hakkı kurum tarafında saklı tutulmaktadır.

Alım yapılacak kadrolar nedir?

Bilgisayar mühendisi, inşaat mühendisi, harita teknikeri kadroları için alım yapılacağı ilan edilmiştir. Adaylar Kahramanmaraş su ve kanalizasyon idaresi işçi alımı ilanına başvuru da bulunabilmeleri için kpss’den en az 60 puan almış olmaları istenmektedir.

Başvurular nerede yapılacak?

Kahramanmaraş su ve kanalizasyon idaresi işçi alımı başvuruları Türkiye iş kurumu İŞKUR üzerinden yapılacak olup, adaylar aşağıda verilen bağlantıya giderek başvuru şartlarını inceleyebilir ve üye girişi yaptıktan sonra ilgili ilana iş başvurusunda bulunabilirler.

Bilgisayar mühendisi ilanı için: https://bit.ly/2ZumUmd

İnşaat mühendisi ilanı için: https://bit.ly/2WQNFnX

Harita teknikeri ilanı için: https://bit.ly/2x3UnHW