Kahramanmaraş turizmde "ben de varım" demeye başlarken ilimize gelen turistlerin konaklama ihtiyacını karşılayacak oteller de kendilerini en iyi şekilde tanıtmak ve firma rehberi gibi sitelerde yer almak istiyorlar.

Kahramanmaraş'ta özellikle "Yedikuyular Kayak Merkezi"nin yapılmasının ardından turizmde çığır açmaya başladı. Doğal güzellikleri, germenicia, Eshab-ı Kehf Külliyesi gibi tarihi eserleri, gölleri, barajları, su ve hava sporları, dağcılık, yamaç paraşütü, ormanları ile Kahramanmaraş turizcilerin yeni gözdesi oldu.

Şehrimize gelen turistler artık günübirlik değil yatılı olarak gelmek ve en azından birkaç gece şehrimizde konaklamak istiyorlar. Kahramanmaraş'ta nerede kalınır sorusunun cevabını ise Kahramanmaraş'ın en büyük haber sitesi olan Haber46'da araştırıyorlar.

Haber46 bu sebeple Kahramanmaraş'ın en çok ziyaret edilen Kahramanmaraş Ticaret Rehberi ile hizmet vermeye başladı. Kahramanmaraş'ın tüm firmalarını bir çatı altında toplamayı amaçlayan Haber46 konaklama sektöründe hizmet veren oteller için de Kahramanmaraş konaklama firmaları Kahramanmaraş otelleri sayfası açtıç

KAHRAMANMARAŞ OTELLERİ İÇİN TIKLA