Kapılarını açtığı 26 Nisan 2013 tarihinden bu yana kentin sadece ekonomisine değil, sosyal ve kültürel yaşamına da zenginlik ve renk katan Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 1. kuruluş yıldönümünü ziyaretçileriyle birlikte kutlamaya hazırlanıyor. Türk Halk Müziği'nin güçlü yorumcusu Alişan da coşkulu kutlamalara katılmak üzere Piazza'da olacak.

Latino Red Korteji gösterisi:

 Seçkin markaları, göz alıcı mimarisi, aydınlık, geniş ve ferah ortamıyla kentin sadece alışveriş merkezi değil; aynı zamanda eğlence ve sosyal yaşam alanı da olan Kahramanmaraş Piazza'nın yaş günü kutlamaları 2 gün sürecek. Kutlamalar, 26 Nisan Cumartesi günü Latino Red Korteji gösterisi ile başlayacak. 27 Nisan Pazar günü saat 15.30'da ise ünlü sanatçı Alişan imza günü ve mini konseri ile sevenlerinin karşısında olacak.

 "Ev"lendiren kampanya sahibini buluyor:

Ünlü sanatçı Alişan ayrıca, Kahramanmaraş Piazza'nın düzenlediği “Ev”lendiren kampanyanın talihlisine evini teslim edecek. 100 TL ve üzeri alışverişlerinde çekiliş kupon alan ziyaretçilerin dahil olduğu ve noter huzurunda yapılan çekilişle belirlenen şanslı talihli Demet Narin Yalçınöz, Zekeriyaköy Evleri'ndeki dairesinin anahtarını Alişan'ın elinden alacak.

 Karnaval Korteji şenliği her noktada doya doya yaşatacak

Aynı gün, 14.00 ile 17.00 saatleri arasında Karnaval Kortejinin gösterisiyle sürecek kutlamalar, Kahramanmaraş Piazza ziyaretçilerine unutulmaz bir gün yaşatacak. Alışveriş merkezinin tüm katlarını gezecek olan Kortej, yaş günü coşkusunu her noktaya ulaştıracak.