Baydöner Restoran'da düzenlenen  iftar yemeğine Avm'de yer alan mağaza yöneticileri yoğun bir katılım gösterdi.

Yönetim, tam kadro kapıda karşıladı

Paylaşım, dostluk ve kardeşlik duygularının daha güçlü yaşanmasına vesile olan Ramazan ayında, daha önce kent protokolü ve basın mensuplarıyla, bir araya gelen Kahramanmaraş Piazza Yönetimi, bu kez de konuklarını tam kadro kapıda karşıladı. Avm Müdürü Serbülent Tekinşen ve ekibi,  iş ortaklarıyla bol bol sohbet imkanı da buldular. Yemeğin ardından konuklara Adana ve Mersin gibi güney illerinde “Aşlama”, Kahramanmaraş'ta ise “Mayam” olarak bilinen geleneksel içecekler ikram edildi.

Manevi huzur

On bir ayın sultanı Ramazan'da daha da büyük önem kazanan paylaşımın verdiği manevi huzuru Ud ve ney dinletisi eşliğinde hep birlikte yaşayan Piazza yöneticileri ve konuklar, gerçekleştirecekleri yeni kampanyalar ve indirimler hakkında fikir alışverişinde de bulundular.

"Biz büyük bir aileyiz"

AVM Müdürü Serbülent Tekinşen, iftar yemeğine gösterilen ilgi ve yoğun katılım nedeniyle tüm iş ortaklarına teşekkür etti. Ramazan'ın manevi değerine dikkat çeken Tekinşen, “Paylaşımın, hoşgörünün ve kardeşliğin öneminin bir kez daha hatırlandığı Ramazan'da iş ortaklarımızla bir arada olmak beni ve ekibimi mutlu etti. Biz büyük bir aileyiz, bunu bugün daha net bir şekilde görebiliyoruz. Burada hem yönetim ile iş ortaklarımız arasındaki hem de firma temsilcilerimizin kendi aralarındaki diyaloğu güçlendirme fırsatı bulduk.” dedi. Tekinşen, bundan sonraki yıllarda da geleneksel iftar yemeklerini sürdüreceklerini sözlerine ekledi.