Renault Kahramanmaraş Bayii Yolsan Otomotiv Sonbahar Şenliği'nde Captur model otomobilini tanıtmak için iş dünyasıyla bir araya geldi.

Euro NCAP tarafından yürütülen pasif testleri başarıyla geçerek 5 yıldız almaya hak kazanan Renault Captur Kahramanmaraş Renault Bayii Yolsan Otomotiv'in iş dünyasını bir araya getirdiği kokteylle tanıtıldı.

Renault Yolsan Otomotiv ortakları Ali Topçuoğlu ve Yaşar Şekkeli'nin emekliye ayrılma kararı almasının ardından, gençleşen şirket yönetimi iş dünyasıyla Renault'u buluşturma etkinliğinde Renault'un yeni modeli Captur'un yanı sıra diğer modellerin tanıtımını da yaptılar.

Yolsan Otomotiv Genel Müdürü Mustafa Şekkeli ile Genel Müdür Yardımcıları Rabia Şekkeli ve Birsen Topçuoğlu'nun ev sahipliğinde verilen kokteyle iş dünyasının tanınmış simaları ve çok sayıda davetli katıldı. Araç tanıtımları yanı sıra test sürüşlerinin de yapıldığı Sonbahar Şenliği'ne katılan davetlileri Renault Mais Bayii Yolsan Otomotiv Genel Müdür Yardımcıları Rabia Şekkeli ve Birsen Topçuoğlu kapıda karşıladılar. 

Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Rabia Şekkeli ve Servis Bölümünden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Birsen Topçuoğlu misafirlere Yolsan Otomotiv'in gülen yüzünü ve yenilenen yönetim anlayışını gösterdiler. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Rabia Şekkeli “kayınpederim Yaşar Şekkeli ve Ali Topçuoğlu'nun uzun yıllara dayanan örnek ortaklıkları ve dürüst ticaret ahlakından çok şey öğrendik. Onların bu güne gururla getirdikleri Yolsan Otomotiv'i bundan sonra daha yükseklere çıkarmak için çok çalışacağız” dedi.

“Renault'un Kahramanmaraş otomotiv sektöründe çok ciddi bir paya sahip olduğunu” söyleyen Şekkeli; “Renault'un geniş müşteri portföyü içine iş dünyasını da katmak gerektiğini düşündük. İş adamlarımızın özellikle yeni Captur modellerimizi çok beğeneceğini düşünüyoruz. Şu ana kadar gelen tepkiler çok olumlu. Gelecek dönemde Renault'un otomobil satışında Kahramanmaraş'ta zirveye oturacağına inanıyoruz” dedi.

Yolsan Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı Birsen Topçuoğlu'da yaptığı açıklamada “Yeni yönetim anlayışı ile birlikte Yolsan A.Ş. otomobil satışının yanında, uzun dönemli kiralama yapan, bütün bankacılık işlemlerini bir banka şubesi gibi kendi ticari laboratuvarında ve Orfin finansın bir ofisi olarak çok kısa bir sürede sonuçlandırabilen, satış ve servis için internet üzerinden randevu sistemleri kullanan %100 müşteri memnuniyeti ilkesini felsefe edinmiş bir yönetim anlayışı ve ekiple yoluna devam edecektir” dedi.

Yolsan Otomotiv'in Sonbahar Şenliği adı altında Yeni Captur Otomobilleri tanıtmak için düzenlediği kokteyle Kent Konseyi Başkanı Zeynep Arıkan, İş adamları Mehmet Sabancı, Ahmet Kâmil Şirikçi, Halil İbrahim Gümüşer, Mehmet ve Oğuzhan Cilve, Ömer Hurşitoğlu, Nazlı Ceylan Balduk, Zekai Gümüşer, Vakıfbank Meydan Şube Müdiresi Ülkü Şalcı, Ökkeş Gümüşer, Aydın Pakdamar, Erdal Emirmahmutoglu, Hasan Emirmahmutoglu, Abdulhakim Eren, Zeki İlhan, Halit Gümüşer,  MHP il başkanı Mustafa Bastırmacı, Yusuf Akarca,  Bozkurt Tekstil Genel Müdürü Zeynep Hüdayioğlu, Kipaş Kağıt Genel Müdürü Akif Pakdil  ve eşi kipaş holding hukuk müşaviri Betül Pakdil ile çok sayıda iş adamı katıldı.