Kahramanmaraş'ta uzun yıllardır faaliyet gösteren ve yapı market sektörünün lider firmalarından biri olan Saray Yapı ledli / kumandalı avizelerde muhteşem bir kampanya başlattı.

Firmadan yapılan açıklamada 50 cm ledli kumandalı avizelerin 149 TL'ye satışa sunulduğu ve satışların stoklarla sınırlı olduğu bildirildi.

Firma yetkilisi Ali Aksu Haber46'ya yaptığı açıklamada "Son yıllarda avize çeşitliliğimizi artırarak her bütçeye uygun ürünler getirmeye başladık. Her yıl Türkiye'nin en büyük fuarlarına katılarak yenilikleri takip ediyor ve yeni avize çeştlerinin Türkiye ile eş zamanlı olarak Kahramanmaraş'ta da satışa sunulmasını sağlıyoruz. 

Kahramanmaraşlılara firmamızı tanıtmak ve ürün çeşitliliğimizi göstermek için büyük bir kampanya başlatmaya karar verdik. Vereceğimiz ürünü aynı fiyata başka yerde almak imkansız. 50 cm ledli, kumandalı, şık ve tasarım harikası avizeyi kısa süreliğine 149 TL'ye veriyoruz. Sadece kısa süreli ve tanıtım amaçlı yaptığımız bu kampanyadan faydalanmak isteyenler acele etsinler. Avize ihtiyacı olan müşterilerimizi almasalar bile mutlaka kampanya ürünümüzü ve diğer ürünlerimizi görmeye davet ediyoruz" dedi...

Aksu kampanya ürünlerinden faydalanmak isteyenleri "Şeyhadil Caddesi, Çarşı Polis Karakolu karşısındaki showrumlarında"  ağırlamaktan onur duyacaklarını söyledi.

Firma Bilgileri: 

Şeyhadil Cad. no: 42/E (Çarşı Polis Karakolu Karşısı) 0344 221 43 74 - 0537 600 58 42