Kahramanmaraş'ta Bellona Bayii olarak hizmet veren Saygılıer Mobilya okulların açılmasına kısa bir süre kala gençlere özel yaptığı kampanya ile gençlere çifte bayram yaşatmaya hazırlanıyor.

Genç odası için bayram ve okulların açılışı öncesi hazırlanan kampanya ile 6 farklı rün sadece 695 liraya satışa sunuluyor. Binevler'de Hanefi Mahçiçek Bulvarı üzerinde bulunan geniş mağazasında başlattığı kampanya ile gençlerin ilgi odağı olan Saygılıer Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Saygılıer "Bellona olarak Gençlere özel, gençlerimize yakışır bir kampanya yapmak istedik. Neredeyse maliyetine yakın bir fiyatlandırma ile gençlerimize 6 çeşit ürünü toplamda 695 liraya satışa sunmaya karar verdik. Her dönem yaptığı süper kampanyalarla adından söz ettiren Bellona gençlerimiz için kendini aştı ve indirim üstüne indirim yaptı.  Bellona'nın "hayalleriniz havada kalmasın" sloganıyla başlattığı bu kampanya ile gençlerimizin hayalleri havada kamlayacak." dedi.

Ahmet Saygılıer konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bellona olarak Çelik baza, ortopedik yatak, başlık, nevresim takımı, yorgan ve yastıktan oluşan seti sadece 695 liraya satışa sunuyoruz. Bayram sonuna kadar devam edecek bu kampanya için acele edilmesi gerekmektedir. Çünkü bu kampanyanın devamı olmayacaktır."

Kampanya ile daha detaylı bilgi almak için 0344 216 14 40 numaralı telefondan bilgi alınabilir. Kampanyadan faydalanmak için Haydarbey Mahallesi, Hanefi Mahçiçek Bulvarı, Seher Apt. Altındaki Bellona Bayiine uğrayabilirsiniz...

Kahramanmaraş Bellona kampanya,
...
Kahramanmaraş Bellona kampanya,
...
Kahramanmaraş Bellona kampanya,