Kahramanmaraş'ta geçtiğimiz yıllara göre, çok büyük çaba ve özveri ile çalışan genç girişimciler tecrübe ve iş birliği amaçlı Genç Müsiad’ı tercih ediyor.

Kahramanmaraş'ta genç girişimcilerin %90'lık kısmı Genç Müsiad'ı tercih ediyor.

Genç Müsiad Kahramanmaraş’ta 47 üye ile iş birliği ve tecrübe paylaşımları yaparken, dünya devlerinin buluştuğu Expo gibi fuarlarda da yer alıyor.

Genç Müsiad Kurucu Başkanı Ünal Çimen’in Haber46’ya yaptığı açıklama;

Genç Müsiad özetle, işbirliği yanında, güç ve gönül birliğini de gerçekleştirmek düşüncesiyle yola çıkan; toplumun kültür değerlerine, ticaret ahlâkına bağlı ve saygılı; çağın gerektirdiği girişimci ruha sahip; ilkelerinden taviz vermeden gelişmeyi hedefleyen; meslekî birikimi ve çağdaş donanımıyla, işadamı ya da üst seviyede yönetici olma istidadı taşıyan gençlerin oluşturduğu bir çalışma platformudur.

Amacımız "Yüksek ahlâk ve yüksek teknoloji" anlayışıyla, 25 yıllık MÜSİAD tecrübesinden edindiği birikimi genç girişimci ve yöneticilere aktarmak, toplumsal dayanışma ve paylaşma kültürünü geliştirerek, gençliğin sosyal ve ekonomik düzeyini yükseltip, geleneğe bağlı genç ve şuurlu bakışı ortaya çıkarmaktır.

GENÇ GİRİŞİMCİLER NEDEN GENÇ MÜSİAD’I TERCİH ETMELİDİR?

Genç Müsiad genç girişimcilere bir çok tecrübe kazandırmaktadır. Dünya çapında 4250 üyesiyle faaliyetlerine ve iş birliklerine devam ediyor. Ticaretlerimizi ve yeni girişimlerimizi Genç Müsiad bünyesinde bulunan üyelerimiz ile yapıyoruz. Yüksek ahlak ve yüksek teknoloji çatısı altında ticaretlerini ve çevrelerini büyütmek amacıyla tercih ediyorlar. Her şeyden önce Genç Müsiad büyük bir ailedir.

GENÇ MÜSİAD’IN HEDEFİ

Millî ve mânevi değerlerimiz ışığında, evrensel gelişmeleri de dikkate alarak, Türk gençliğinin donanımını ve kalitesini yükseltmek öncelikli hedefimizdir.