Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde geçekleşen buluşmaya Ankara’da faaliyetlerini yürüten Genç Kahramanmaraşlılar Derneği (GENÇMAR), TOBB Kahramanmaraş Genç Girişimciler Kurulu (KAGEGİK), Kahramanmaraş Sanayici ve İş Adamları Derneği (Genç KASİAD), Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (Genç MÜSİAD) yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Katılımcıların tanışması ile başlayan toplantıda kuruluşların yaptıkları faaliyetler özelinde sunumlar gerçekleştirildi. Gençlik örgütlerinin Kahramanmaraş’ın yerel ve ulusal sorunları ile ilgili birbirlerine aktardığı tespitler üzerine yapılan fikir paylaşımları sonucunda işbirliğiyle üzerinde çalışılması gereken konular belirlendi.

Bir araya gelen dört STK ortak çalışma grupları oluşturması, iletişim ağlarının kurulması ve gerçekleşen toplantının geleneksel hale getirilmesi üzerinde mutabakat sağlandı.

Kahramanmaraş’ın “Genç Akıl”a ihtiyacı olduğu kanaatine varıldığı toplantıda Yönetim Kurulu Başkanları Mehmet Ali Ecerkale (GENÇMAR), Aykut Balcıoğlu (KAGEGİK), Burak Orhan Arifioğlu (Genç KASİAD) ve Fatih Aygün (Genç MÜSİAD) birlikteliğin devamının tüm şehir için yeni bir heyecan yaratacağını ve oluşacak genç aklın inisiyatif almaktan kaçınmaması gerektiğini belirtti.

Toplantı hediye takdimi ve fotoğraf çekimiyle sona erdi.