Açılışta konuşan Hausport Yapı Marketler Genel Müdürü Ahmet Yaşar, Türkiye'nin yapı marketi olan Hausport’un, bu bölgenin markası olduğunu ifade ederek; “Aziz şehir Elazığ’dan doğan ve tüm Türkiye'ye adım adım yayılan yapı market zincirimizin, bugün Kahramanmaraş'ta açılışını yapıyoruz. Mağazamız yaklaşık 3000 metre kare alana kurulmuş olup; 40 personeli ile hizmet verecektir. Banyodan aydınlatmaya, boyadan hırdavata onlarca ürün grubunda yaklaşık 15 bin çeşit ürün ile hizmet vermektedir” dedi.
Kahramanmaraş’ın en büyük yapı marketi olan ve Hausport Yapı Marketler Zinciri Hausport’un açılış programında “Sadece ihtiyacınız olmaya geliyoruz” sloganı ile yola çıktıklarını kaydeden Hausport Yapı Marketler Genel Müdürü Ahmet Yaşar, Kahramanlar diyarı Maraş'a yeni bir yatırımı kazandırıyor olmanın mutluluğu içerisinde olduklarını dile getirerek şöyle konuştu: 

“Nice büyük destanların yazıldığı ve nice büyük destan yazanların yetiştiği bu nadir topraklarda sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum.  Bölgemizde yaşanan sorunları hepimiz yakınan biliyoruz ve takip ediyoruz. Bu sorunların çözümünde ki en önemli faktörlerden birisi de daha fazla istihdam ve daha fazla yatırım. Ülkemizi seviyoruz ve ülkemizle gurur duyuyoruz. Ülkemize, bu anlamda olsa küçük te bir katkıda bulunmak bizim için büyük bir mutluluktur. ‘Sadece ihtiyacınız olmaya geliyoruz’ sloganı ile yola çıkan Hausport, Anadolu insanının dünya çapında yüksek düzeyli hizmet sunabileceğinin en önemli örneklerinden birisi olacaktır” şeklinde konuştu. Samimiyet, dürüstlük ve güvenirlik değerlerinde sürekli yenilik ve sürekli değişimi temel prensip olarak kabul ettiklerine işaret eden Genel Müdür Yaşar, şunları söyledi: “Çıktığımız bu yolda, bizlerden desteklerinizi esirgemediğiniz için siz değerli misafirlerimize, tüm Hausport tedarikçilerine, kuruluş sürecinde gece gündüz demeden çalışan mesai arkadaşlarıma, en kalbi duygularımla teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni mağazamızın, Kahramanmaraş’ımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.”

Hausport Kahramanmaraş

KAHRAMANMARAŞLI TEDARİKÇİLERİN RAĞBETİ BEKLENİYOR

Hausport Yapı Marketler Zincirinin açılışında konuşan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ise Kahramanmaraş’ın imalat noktasında çok önemli bir noktada olduğunu belirterek; mağazadaki ürünlerin tedarikinde Kahramanmaraşlı sanayicilere yönelme sözü istedi. Böyle güzel bir müessesenin Kahramanmaraş’ımıza kazandırılmasının kendileri için mutluluk verici bir durum olduğunu sözlerine ekleyen Erkoç, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Böyle bir büyük alışveriş merkezini, şehrimize kazandırdıkları için değerli hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Gerçekten bu insanlar Kahramanmaraş'a hizmet eden insanlar. Ben Zafer Bey ve Sayın Özdemir'i tebrik ediyorum; bu mağazayı açtıkları için. Tabi Kahramanmaraş'ımız her geçen gün daha da büyümekte. Ben buradan, bu mağazalar zincirinin Yönetim Kurulu Başkanına da seslenmek istiyorum. Kahramanmaraş’ımız, imalatta çok önemli noktada. Başta mutfak eşyaları olmak üzere; ahşap ve birçok sanayi sektöründe üretim merkezi haline gelmiş. İnşallah Kahramanmaraşlı tedarikçilerin de sayısının artmasını bekliyoruz. Biz, bu mağazanın bu şekilde çalışacağını inanıyoruz. Bunun sözünü de burada Sayın Genel Müdürden almak istiyoruz. Mağazanın, şehrimize hayırlı olmasını diliyoruz.”
Dualar eşliğinde kurdelesinin kesilmesinden sonra davetliler mağazayı gezdi. 

Açılışa; Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, AK Parti MKYK Üyesi Metin Doğan, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Ahmet Özdemir ve çok sayıda davetli katıldı.