Birbirinden güzel lezzetleri müşterilerine tattıran Adem Toğrul, 8 yaşından itibaren yetiştirmeye başladığı oğlu Mahmut Toğrul’u mükemmel bir usta haline getirdi.

2. Kuşak olarak Edeler Ocakbaşını yönetmeye başlayan Mahmut Toğrul, güler yüzüyle, ustalığıyla ve müşterilere olan ilgisiyle dikkat çekiyor.

Mahmut Toğrul’dan Haber46’ya özel açıklama: ‘ 8 yaşında mesleğe giriş yaptım. İşe girdiğim gün babam tarafından önüme 30 KĞ sarımsak geldi ve hepsini soydum. 10 yaşında ise et soymaya ve tava hazırlamaya başladım. Sonra babam tarafından 17 yaşıma girdiğimde, kasap tezgahına geçtim. Babadan 2. Kuşak olarak yönetmeye başladım. Müşterilerimizin tamamıyla yakından ilgileniyoruz. İstedikleri etleri, profesyonel bir şekilde hazırlayıp teslim ediyoruz. Etlerimiz çok kaliteli, tamamı kendi kesimimizdir. Elimizden geldiğince Kahramanmaraş’a hizmet etmeye çalışıyoruz. 4 Ekim 2019 yılında Adana Lezzet festivaline Adana valisi tarafından davet edildim. Kahramanmaraş’a özgü eliböğründe yaptım. Bu çok onur vericiydi, Kahramanmaraş’ta bir ilke imza atacağıma söz verdim. Türkiye çapında ün yapmış Cüneyt Asan tarafından, onur verici sözler duydum. Her zaman tek amacımız, Kahramanmaraş’a hizmet etmek olacaktır. Tüm ekip arkadaşlarıma, verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Tüm hemşerilerimizi, Edeler Ocakbaşında lezzetlerimizi tatmaya davet ediyorum ‘ dedi.

Ayrıca 19 yaşındaki Mahmut Toğrul, ülke çapında birçok etkinliğe de davet ediliyor.