Trafikte aktif olan araç sayısı gün geçtikçe hızlı bir artış göstermektedir. Bu artışın ile birlikte gerçekleşen kaza oranları da bir hayli artmıştır. Tüm bu olumsuz durumlar dikkate alındığı zaman, yaşanan olaylar ile insanlar kendilerini koruma ihtiyacı hissetmektedir. Bu nedenle birtakım önlem alınması gerektiği düşünülmüş ve araç sigortaları uygulanmaya başlanmıştır. Ancak Kahramanmaraş'ta trafik sigortası yapıldığı kadar, Kasko yapılmamaktadır. Aslında Kasko'nun da büyük bir öneme sahip olduğunu dile getiren Düzgüner, tüm bu olumsuzluklara rağmen Kasko'ya bu kadar talep olmadığını belirtti. 

İŞTE GENÇ GİRİŞİMCİ TAHA DÜZGÜNER'İN AÇIKLAMASI

Kasko maddi manevi hasarlı kazalarda, büyük bir önem arz etmektedir. Trafik sigortasının yetersiz kalıp karşılamadığı durumlarda, Kasko devreye girerek insanların bu yöndeki zararlarını karşılamaktadır. Bu sayede insanların mağduriyeti giderilmektedir. Kahramanmaraş'ta vatandaşlarımız KASKO ve Sigorta hakkında detaylı bilgi almak için bizlerle iletişim sağlayabilir. 

İŞ YERİ SİGORTASI

İş yeri sigortası, işyeri binanızı, camlarınızı ve diğer tüm muhteviyatınızı koruma altına alarak işyerinizde oluşabilecek hasarları güvence altına alır. Yangın, su baskını, taşıt çarpması, hırsızlık, cam kırılması ve daha pek çok riske karşı işyeriniz için en geniş güvenceyi sunar.  Kahramanmaraş'ta birçok vatandaşımız iş yeri sigortasını tercih ederken, bir kısım vatandaşımız ise tercih etmiyor. Vatandaşlarımızı iş yeri sigortası yaptırmaları konusunda, ısrarla davet ediyoruz.

BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN GÜVENEL SİGORTA İLETİŞİM: 0539 580 0101