-Onikişubat Belediye Meclisi’nin MHP’li Üyesi Ejder Susaçan ve ortağı Cemil Kebapçıoğlu, 200 ailenin temel gıda maddeleri ihtiyaçlarını karşıladı.

Dünyada ve ülkemizde milyonlarca insanı olumsuz yönde etkileyen Koronavirüs (Covid-19) nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan “ihtiyaç sahiplerine yardım” kampanyasına, Onikişubat Belediyesi Meclis Üyesi Mimar Ejder Susaçan ve şirket ortağı İnşaat Mühendisi Cemil Kebapçıoğlu’da katıldı.

İlk etapta ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere, içerisinde değişik gıda maddelerinden oluşan 100 koli, Onikişubat Belediyesi yetkililerine teslim edildi. Ardından aynı kolilerden 100 adette Kızılay yöneticilerine teslim eden Susaçan ve Kebapçıoğlu, gazetecilerin sorularına, “Bu konuda konuşmayı doğru da bulmuyoruz ama her zaman devletimizin ve milletimizin emrindeyiz. Gerek Belediyemiz ve gerekse Kızılay ihtiyaç sahiplerini çok daha iyi biliyorlar, kendilerine güvenimiz sonsuzdur.” İfadelerini kullandılar.

Kızılay Kahramanmaraş Şube Başkanı Ökkeş Şerefoğlu, Kızılay’ın tarihten gelen bir devlet-millet sorumluluğu olduğuna dikkat çekerek, “Öncelikle kendi vatanımız başta olmak üzere, dünyanın her bölgesinde, nerede bir mazlum, mağdur ve ihtiyaç sahibi varsa Kızılay orada olur. Şu anda dünyanın başına dert olan bu virüs nedeniyle iş hayatında olan insanlar çalışamaz duruma gelmiştir. Bu nedenle bu gün yapılan bu yardımlar, çok önem arzetmektedir. Gerek Ejder bEye ve gerekse Cemil Beye çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.